AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Elektrikçi

Ev, işyeri, mağaza, dükkan, işyeri ve ev elektrik tesisatı şebeke kurulum, döşeme, tamir, bakım, onarım işleri için uzman elektrikçi kadromuz ile hizmetinizdeyiz.

Mağaza aydınlatması, mağaza vitrin ışıklandırması, yılbaşı, doğum günü veya özel gün ışık süslemeleri de yapıyoruz. Şebeke kurulumu, kompanze sistem kurulumu, jeneratör kurulumu, telefon santrali kurulumu, uydu kurulumu ile uydu tesisatı kurulum hizmetlerimizde mevcuttur. Ofis, ev, işyeri ve mağaza için elektrik servisi mevcuttur. Her nevi elektrik tamir bakım onarım işleri için hesaplı fiyatlarla uygun ve ucuz elektrikçi hizmeti sunuyoruz.

Şu an için servis bölgelerimiz; Başta, Şişli, Osmanbey, Nişantaşı, Teşvikiye, Pangaltı, Feriköy, Kurtuluş, Harbiye, Elmadağ, Taksim, Talimhane, Cihangir, Fındıklı, Tünel, Kasımpaşa, Bomonti, Okmeydanı, Çağlayan, Mecidiyeköy, Esentepe, Gayrettepe, Zincirlikuyu, Levent, Etiler, Ulus, Beşiktaş, Çırağan, Ortaköy olmak üzere İstanbul Avrupa yakası ile sınırlı olup, ilerleyen dönemlerde Türkiye’nin tüm illerinde çözüm ortakları güvenilir elektrikçiler ve tesisatçılar ile sizlere hizmet sunmak için çalışmalarımız devam ediyor.

Elektrik arızaları ve tamir işlemleri için öneriler ve ipuçlarını ; youtube.com/@elektrikci sayfamızda paylaşıyoruz. Elektrik arızası çözümleri hakkında işinize yarayacak bilgiler edinmek isterseniz kanalımızı ziyaret etmenizi öneririz. Ayrıca; ev işlerinde işinize yarayacak kendin yap fikirleri ve dekorasyon önerileri de ekli sayfamızdadır.

İhtiyaç durumunda bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Mobil : +90 532 2303518

Whatsapp : Mesaj gönder