AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Tesisatçı

Ev, işyeri, mağaza, dükkan, işyeri ve ev kombi, kalorifer, şofben, ısıtma ve su tesisatı şebeke kurulum, döşeme, tamir, bakım, onarım işleri için uzman tesisatçı kadromuz ile hizmetinizdeyiz.

Bina su tesisat döşemesi, kalorifer petek temizleme, tıkalı gider açma, logar temizleme, kombi kurulumu, ısıtma borusu döşeme, bakım ve onarım hizmetlerimizde mevcuttur. Ofis, ev, işyeri ve mağaza için tesisat servisi yapıyoruz. Her nevi tesisat tamir bakım onarım işleri için hesaplı fiyatlarla uygun ve ucuz tesisatçı hizmeti sunuyoruz.

Şu an için servis bölgelerimiz; Başta, Şişli, Osmanbey, Nişantaşı, Teşvikiye, Pangaltı, Feriköy, Kurtuluş, Harbiye, Elmadağ, Taksim, Talimhane, Cihangir, Fındıklı, Tünel, Kasımpaşa, Bomonti, Okmeydanı, Çağlayan, Mecidiyeköy, Esentepe, Gayrettepe, Zincirlikuyu, Levent, Etiler, Ulus, Beşiktaş, Çırağan, Ortaköy olmak üzere İstanbul Avrupa yakası ile sınırlı olup, ilerleyen dönemlerde Türkiye’nin tüm illerinde çözüm ortağı güvenilir ve uzman tesisatçılar ve Elektrikçiler ile sizlere hizmet sunmak için çalışmalarımız devam ediyor.

Tesisat arızaları ve tamir işlemleri için öneriler ve ipuçlarını ; youtube.com/@tesisatci sayfamızda paylaşıyoruz. Tesisat arızası çözümleri hakkında işinize yarayacak bilgiler edinmek isterseniz kanalımızı ziyaret etmenizi öneririz. Ayrıca; ev işlerinde işinize yarayacak kendin yap fikirleri ve dekorasyon önerileri de ekli sayfamızdadır.

İhtiyaç durumunda bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Mobil : +90 532 2303518

Whatsapp : Mesaj gönder