AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Denizler altında

Keloğlan denizler altında çizgi filmi animasyon film olarak Trt Çocuk kanalı için hazırlanmıştır. Keloğlan masalları 20. bölüm denizler altında masalı ekli videoda izlemeniz için paylaşıldı.

Kötülükler kraliçesi, Vezir’e harita üzerinde yer işaret edilen yüzüğü araması emri verir. Bu yüzük denizdeki bir batıktadır. Vezir de bunun üzerine yüzüğü bulmaları için Huysuz ve Uzun’u yollar. Keloğlan’da Kara ile beraber Bilgecan Dede’yi deniz kıyısında beklemektedir. Bilgecan Dede tahtadan yapılmış bir denizaltıyla gelir. Beraber denizin altına inerler. Biraz bakınırlar. Daha sonra oksijenleri azalmaya başlar. Bu yüzden denizin yüzeyine çıkmak isterler. Fakat bu sırada dev bir köpekbalığı gemiye vurur. Bu vuruşun etkisi ile denizaltı arıza yapar ve yükselemez.

Çaresiz suyun derinliklerinde bulunan mağaralara gitmek zorunda kalırlar. Bir mağarada dinlenirken denizaltıyı da tamir etmeye çalışırlar. Bu sırada Uzun ve Huysuz yüzüğü bulur. Vezir yanlarına gelip yüzüğü alır. Su perileri ise Keloğlan, Dede ve Kara’ya bu durumu anlatır. Böylecek Kötülükler kraliçesi adına Vezir ve adamlarının element yüzüğün bulunduğunu öğrenmiş olurlar.

Keloğlan ve Kara’ya su perileri yardım ederler ve Vezir’in olduğu yeri bulurlar. Vezir yüzüğün gücünden faydalanıp, Kraliçenin yeraltındaki askerlerine karşı koyar. Amacı yüzüğe tek başına sahip olmaktır. Bir boşlukta bulunup yüzük elinden düşürür. Keloğlan hemen yüzüğü alır ve Kara ile beraber hızla denizaltılarına doğru kaçarlar. Vezir ve Kötülükler Kraliçesinin adamları peşlerine takılır. Son anda onlardan kurtulup yüzeye çıkarlar. Artık Vezir ve Cadı’nın haricinde Kötülükler Kraliçesi’de onların düşmanı olmuştur.

Keloğlan denizler altında animasyon filmini videodan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

Keloğlan çizgi filmlerinin tüm bölümlerini izlemek için ekli kategoriyi, sitemizde paylaşılan tüm çizgi filmler için ise ekli sayfayı ziyaret edebilirsiniz.