AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Gençlik kupası

Keloğlan gençlik kupası çizgi filmi animasyon film olarak Trt Çocuk kanalı için hazırlanmıştır. Keloğlan masalları 6. bölüm gençlik kupası masalı ekli videoda izlemeniz için paylaşıldı.

Bir varmış bir yokmuş, Evvel zaman içinde iyi yürekli, temiz kalpli bir keloğlan varmış.

Keloğlan arkadaşları Balkız ve Kara ile domates topluyormuş. Keloğlan domatesleri topladığı zaman köyde düzenlenecek olan gençlik kupasına gitmesi için, annesinden izin alabileceğini düşünüyormuş. Fakat yanlışlıkla düşmüş. Tabii domatesler de ezilince korkmuş ve ormana kaçmış.

Uzun’la Huysuz da o esnada ormandaymış ve karınları açmış. Açlıklarını nasıl gidereceklerini konuşuyormuş. Keloğlan ve arkadaşlarının yarışmadan bahsettiklerini duymuşlar. Ödülü almak için de yarışmaya katılmaya karar vermişler.

Sonra Keloğlan annesinden yarışmaya katılmak için izin almayı başarmış. İnatçı, Tomurcuk ve Sinek’le beraber, Uzun’la Huysuz da Keloğlan’ın rakip takımındaymış. Yarışma sonuna kadar berabere gitmiş. Son turda Sinek yaralanmış numarası yapmış. İyi yürekli Keloğlan’da ona yardım etmek için durmuş.

Böylece çizgiyi ilk geçen Sinek olmuş. Bunun üstüne yarışma kuralları gözden geçirilmiş. Asıl önemli olanın yarışmada yardımlaşma ve centilmenlik olduğuna karar verilmiş. Böylece kazanan Keloğlan ve arkadaşları olmuş.

Keloğlan gençlik kupası animasyon filmini videodan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

Keloğlan çizgi filmlerinin tüm bölümlerini izlemek için ekli kategoriyi, sitemizde paylaşılan tüm çizgi filmler için ise ekli sayfayı ziyaret edebilirsiniz.