AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Sinek

Keloğlan ve sinek çizgi filmi animasyon film olarak Trt Çocuk kanalı için hazırlanmıştır. Keloğlan masalları 29. bölüm sinek masalı ekli videoda izlemeniz için paylaşıldı.

Keloğlan’ın annesi, tarlada çapa yapmayı ilk kim bitirene pasta yapacağını söyler. Bu durum Keloğlan ile Sinek, arasında bir çekişme yaşanmasına sebep olur. Sinek kurnazlık yaparak işleri kim daha hızlı yaparsa, o en akıllı olur diyerek Keloğlan’ın arkadaşlarını kandırır. Böylece bütün işleri onlara yaptırır.

Bu esnada Bilgecan Dede ise yaptığı bir icadı tanıtmak üzeredir. Huysuz ve Uzun icattan haberdar olur. Hemen Kara Vezir’e bu icattan bahsederler. Kara Vezir yeni icatı ele geçirir. İcadı geri alabilmek için Sinek’le beraber Keloğlan ve arkadaşları, Vezir’in şatosuna gider. Fakat onlarda oradaki tuzaklara yakalanır. Sinek, korkudan Kara Vezir ile işbirliği yapar. Keloğlan arkadaşlarını tuzaktan kurtarır. Bölümün sonunda hep beraber Keloğlanın doğum gününü kutlarlar. Bilgecan Dede, yaptığı bu icadın, doğum gününe özel hazırlanmış bir jeneratör olduğunu söyler.

Keloğlan sinek animasyon filmini videodan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

Keloğlan çizgi filmlerinin tüm bölümlerini izlemek için ekli kategoriyi, sitemizde paylaşılan tüm çizgi filmler için ise ekli sayfayı ziyaret edebilirsiniz.