AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Kargalar padişahı

Keloğlan kargalar padişahı çizgi filmi animasyon film olarak Trt Çocuk kanalı için hazırlanmıştır. Keloğlan masalları 19. bölüm kargalar padişahı masalı ekli videoda izlemeniz için paylaşıldı.

(Not: Bu bölümün videosu Trt çocuk kanalında bir yanlışlık neticesinde “Kuyu canavarı” bölüm adı ile yayınlanmıştır. Sayfamızdan bölüm konusu ile ilgili olan doğru videoyu izleyebilirsiniz.)

Keloğlan arkadaşlarıyla beraber Bilgecan Dedenin evinin çevresinde vakit geçirmektedir. Üstlerinde yüzlerce karga geçer. Kargaların tarlalara doğru gittiğini gören Keloğlan ve arkadaşları onların peşine takılır.

Kargalar tarlaları yağma eder. Köylüler engel olamazlar. Bilgecan Dede ise bu olanlara hiç bir anlam veremez. Keloğlan ile Kara’yı kargaların peşine takılmaları için adımopterle gönderir. Keloğlan ile Kara yakılıp, kesilerek harap olmuş bir ormana gelir. Kargalar burada adımoptere saldırıya geçer. Fakat Keloğlan ile Kara ormana inmeyi başarır. Ormanın en büyük ağacında çok büyük bir karganın huzuruna çıkarlar. Bu karga diğer kargaların efendisidir. Konuşabilmektedir. Ormanlarını vezir ve adamlarının yaktığını, ağaçlarını kestiklerini söyler. Köyün tarlalarınıda aç kalmamak için yağmalamak zorunda kaldıklarını anlatır. Kargalar Padişahı başka bir yere gitme imkanı yoktur. Zira çok büyük olduğu için kanatları onu taşıyamaz. Keloğlan onun bu sorununu çözer ve Kargalar padişahını Adımoptere bindirip başka bir ormana taşır. Şimdi artık vezire bir ders verme zamanı gelmiştir. Keloğlan ve Kara, kargalarla beraber bir işbirliği yapar ve bir plan hazırlar.

Keloğlan kargalar padişahı animasyon filmini videodan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

Keloğlan çizgi filmlerinin tüm bölümlerini izlemek için ekli kategoriyi, sitemizde paylaşılan tüm çizgi filmler için ise ekli sayfayı ziyaret edebilirsiniz.