AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Kuyu canavarı

Keloğlan kuyu canavarı çizgi filmi animasyon film olarak Trt Çocuk kanalı için hazırlanmıştır. Keloğlan masalları 18. bölüm kuyu canavarı masalı ekli videoda izlemeniz için paylaşıldı.

(Not: Bu bölümün videosu Trt çocuk kanalında bir yanlışlık neticesinde “Kargalar padişahı” bölüm adı ile yayınlanmıştır. Sayfamızdan bölüm konusu ile ilgili olan doğru videoyu izleyebilirsiniz.)

Köylülerin sebzelerine bir kuyu canavarı dadanır. Canavarın kendilerine de bir zarar vermesinden köylüler korkar. Onu yakalamak üzere iş bölümü yapıp devriye kurarlar. Keloğlan, Kara ve Sivri de bu devriyelere çatıda gözcülük yapar. Fakat görev yerlerini terk ederler ve gece yarısı sokaklarda gezintiye çıkarlar. Bu esnada canavarı görürler. Canavar aslında saldırmak istememektedir. Derdi, midesindeki gazdan kurtulmaktır. Bunun içinde sebzeler çiğner. Sivrinin çıkardığı gürültüsü yüzünden canavar onları fark eder. Onlarda oradan kaçmak zorunda kalır.

Kaçarken plan yaparlar ve ayrılırlar. Kara Canavarın peşine takılmıştır. Kara onu meydana çekmeye çalışır. Bu arada da sivri devriyelere haber vermeye gidecektir. Keloğlan ise Bilgecan Dedeye giderek onun için ilaç soracaktır.

Bu sırada hırsızlık yaparken canavar sandıkları Huysuz ve Uzun’u köylü yakalamış ve sıkıştırmaktadır. Sivri’nin onlara olanı biteni haber verince onları bırakırlar ve Kara’nın meydana çektiği canavarı yakalamaya giderler. Cadı Uzun ve Huysuz’u oracıkta kendi planına dahil eder. Canavarın mide ağrısını geçirerek, kendine bağlayayıp kötü işlerinde kullanmayı planlar. Sivri Cadı’nın planını duyar. Keloğlan’da Bilgecan Dede’den zencefil kökü lokumuy alıp gelmektedir. Sivri olanları Keloğlan’a anlatır. Cadı köylülerin hepsini geçici süre kör eder. Zencefil koklatıp Canavar’ı arabadaki kafese bindirir. Keloğlan’da herkes gibi geçici olarak kör olduğu numarası numarası yapar. Bir fırsat bulup onlardan önce arabaya biner. Arabanın arkasındaki kafesin içinde kilitli canavarla beraber ormana yol alırlar. Köylülerin gözleri tekrar görmeye başlar. Cadı ve ekibini nasıl cezalandıracaklarını düşünürler. Keloğlan ise ormanda canavarı serbest bırakır ve ona zencefil kökü lokumunu verir. Canavarın ağrısı geçer ve uysallaşır. Keloğlan’a teşekkür eder ve sürtünüp ormanda uzaklaşır.

Keloğlan kuyu canavarı animasyon filmini videodan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

Keloğlan çizgi filmlerinin tüm bölümlerini izlemek için ekli kategoriyi, sitemizde paylaşılan tüm çizgi filmler için ise ekli sayfayı ziyaret edebilirsiniz.