AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Hayalet madenci

Keloğlan hayalet madenci çizgi filmi animasyon film olarak Trt Çocuk kanalı için hazırlanmıştır. Keloğlan masalları 28. bölüm hayalet madenci masalı ekli videoda izlemeniz için paylaşıldı.

Sinek, Tomurcuk, İnatçı, Keloğlan, Kara ile Balkız, Bilgecan Dede tarafından onlar için yapılan tahta bisikletlere binerler. Sinek dışında hepsinde tahta kask vardır. Birbirleriyle yarış için iddialaşırlar. Aniden yağmur başlar. Yağmurdan korunmak isteyen çocuklar büyük bir kayanın altına girer. Tesadüf eseri sığındıkları bu yer aslında bir mağaranın girişidir. Fark edince merak edip, içeri girerler. Burası daha önce terk edilmiş olan bir maden ocağıdır.

İnatçı’nın dedesi eskiden bir madencidir. Ona bu maden hakkında hayalet hikayeleri anlatmıştır. Diğer çocuklar bu hikayeler ile dalga geçerler. Çocuklar merak içinde çevreyi keşfe çıkar. Vagonları görünce üzerine çıkarlar. Gezinirken birden vagonlar hareket etmeye başlar. Doğruca madenin derinliklerine doğru inerler. Buradan bir an önce dışarı çıkmayı düşündükleri sırada, maden içinden gelen kazma seslerini duyarlar. Çocuklar madenden çıkmak için uğraşırlarken, yollarını kaybeder. Maden de göçük oluşur. Bu göçük içinde sıkışıp kalırlar. Hayalet Madenci gelip onları kurtarır. Aslında bu kişi çok yaşlı bir madencidir. Maden kapandığından beri burada yaşamaktadır. Madenci çok yaşlı, uzun sakalları olan ürkütücü bir tiptir. Madende Köpeği pino ile beraber yaşamaktadır. Çocukların madenden çıkmasına yardım eder.

Keloğlan hayalet madenci animasyon filmini videodan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

Keloğlan çizgi filmlerinin tüm bölümlerini izlemek için ekli kategoriyi, sitemizde paylaşılan tüm çizgi filmler için ise ekli sayfayı ziyaret edebilirsiniz.