AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Görünmezlik iksiri

Keloğlan görünmezlik iksiri çizgi filmi animasyon film olarak Trt Çocuk kanalı için hazırlanmıştır. Keloğlan masalları 13. bölüm görünmezlik iksiri masalı ekli videoda izlemeniz için paylaşıldı.

Bir varmış bir yokmuş, Evvel zaman içinde iyi yürekli, temiz kalpli bir keloğlan varmış.

Bu Keloğlan bir gün sihirbazlık yapıp, tüm köyü kendisine hayran bırakmak istemiş. Ama yaptığı numaraların hiçbirisi de işe yaramamış. Bilgecan Dede’nin görünmezlik iksiri yaptığını duymuş. Bu iksiri gösterisinde kullanmak ister ve gizlice iksiri alır.

Uzun’la Huysuz da bu iksirin varlığını duyarlar. Keloğlan’la aralarında bu görünmezlik iksirini almak için kıyasıya bir çekişme başlar. Keloğlan iksirin Uzun’la Huysuz’un eline geçmesine engel olmak için  iksiri başından aşağıya döker ve görünmez olur.

Zira o iksirin Uzun ve Huysuz’un eline geçmesi bir çok tehlikeli duruma yol açacaktır. Sonunda Bilgecan Dede’nin yanına gider ve ondan iksiri izinsiz almış olduğu için af diler. Bilgecan Dede de, Keloğlan’a sihirbazlık gösterisi yaparken kullanması için görünmezlik iksirini verir.

Keloğlan iksiri kullanıp köylüleler gösteri yapar. Bu gösteride Kirpi’yi yok eder ve herkesi şaşırtmayı başarır.

Keloğlan görünmezlik iksiri animasyon filmini videodan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

Keloğlan çizgi filmlerinin tüm bölümlerini izlemek için ekli kategoriyi, sitemizde paylaşılan tüm çizgi filmler için ise ekli sayfayı ziyaret edebilirsiniz.