AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Yemek yarışması

Keloğlan yemek yarışması çizgi filmi animasyon film olarak Trt Çocuk kanalı için hazırlanmıştır. Keloğlan masalları 33. bölüm yemek yarışması masalı ekli videoda izlemeniz için paylaşıldı.

Uzun’un karnı acıkır. Onun yüzünden Keloğlan ve arkadaşları, kendilerini bir restoran mutfağında bulur. Mutfakta bir aşçının, ustaca yemek yapmaktadır. Ondan etkilenen Balkız ve Uzun, eve dönünce ilk iş mutfağa girip yemek yapmaya başlarlar.

Bu durum bir süre sonra aralarında bir çekişmeye sebep olur. Huysuz ve Keloğlan’ın jüri olmasını isterler. Huysuz ve Keloğlan, birinciyi seçmekte zorlanır. Balkız ve Uzun, bu yüzden köy meydanında ve köy halkının da jüri olacağı bir yarışma yapmaya karar verir. Kara Vezir’de bu yarışmaya katılmak ister.

Kurallara göre Kara Vezir’e askerlerin yardım etmesi yasaktır. Bu kural Kara Vezir’i çok zorlar. Yemek yapmaya çalışırken başını çarpar ve yarışmadan çekilir. Yarışma artık Balkız ile Uzun arasındadır. Sıra yemeklerin tadılmasına gelir. fakat Uzun yarışmada olduğunu unutur. Kendi yaptığı yemeği yer. Yarışmanın birincisi de Balkız, olur.

Keloğlan yemek yarışması animasyon filmini videodan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

Keloğlan çizgi filmlerinin tüm bölümlerini izlemek için ekli kategoriyi, sitemizde paylaşılan tüm çizgi filmler için ise ekli sayfayı ziyaret edebilirsiniz.